Conform unei statistici oficiale, municipiul Husi are rata cea mai mare a infectarii cu „covid-19”! Mai exact 2,63 la mia de locuitori

Cifrele oficiale cele mai recente arată că municipiul Huși are o rată a incidenței cumulative a COVID 19, de 2,63 la mia locuitori, ceea ce face ca orașul să fie primul în acest nedorit clasament al infecțiilor cu Sars CoV2, înaintea Bârladului (cu 2,49) și a Vasluiului (cu 1,66).

Prin urmare, conform deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pe raza municipiului Huși, până pe 22 octombrie 2020, se închide activtatea în interior a restaurantelor șI cafenelelor din clădiri, hoteluri, pensiuni, etc. Sunt permise însă prepararea alimentelor și comercializarea produselor alcoolice și nealcoolice, pentru a fi consumate în altă parte, spune comunicatul Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

De acemenea, s-a decis ca toate instituțiile publice și private din Huși, Bârlad și Vaslui să caute toate soluțiile, pentru ca angajații să activeze în sistem de munca la domiciliu/telemuncă. Acolo unde nu este posibil, se recomandă decalararea programului de lucru.

Citeste mai departe pe: www.vaslui.robo-stiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *